Disclaimer

Acest blog se adreseaza in special prietenilor, amicilor, colegilor si tuturor cunostintelor mele dar si celor care nimeresc intamplator aici si sunt cu „sufletul curat”. Nu intentionez sa scot bani din el si nici nu vreau sa ma fac cunoscut. Este doar locul unde impartasesc cu ceilalti ceea ce cred eu de cuvinta ca merita impartasit. In general povestesc despre locurile prin care am umblat sau despre evenimentele la care particip.

Continutul acestui blog apartine autorului, adica mie, mai putin anumite poze care sunt postate cu acordul autorilor lor. Reproducerea a orice gasiti aici este interzisa. Ideal ar fi, daca vi se pare ceva interesant aici pe blog si doriti sa preluati sa-mi cereti acordul inainte de-a o face, s-ar putea sa nu fiu de acord insa merita incercat.

Blogul contine doar opinii personale si atat. In general pozele (nu am pretentia ca sunt fotografii) sunt facute de mine si exprima ceea ce nu pot face eu in cuvinte.

Comentariile trec toate de moderare atat timp cat pastreaza limita decentei. În cazul în care nu va apar comentariile se poate ca atitudinea dvs. transmisa in scris sa nu fie potrivita cu dinamica blog-ului.

Cei care comenteaza isi asuma si resposabilitatea vorbelor lor!

Reclame

%d blogeri au apreciat asta: