Chu, Chuuu!

Aseara, cu ocazia zilei de nastere a bunului meu prieten Cocos, am ajuns la “La Trenulete”, un bar o terasa putin mai neobisnuita. Atractia terasei sunt cele 3 trenulete si o drezina care practic indeplinesc rolul de chelner, barman si picol in acelasi timp.

Fiecare trenulet are rolul si numele lui si totul merge struna. Ca sa dai comanda trebuie sa compostezi pe un bilet (ai cleste de controlor la masa :)) ce anume doresti si apoi plasezi biletul in drezina sefa care duce comanda la bar si mai apoi unul din cele 3 trenuri iti aduce comanda.

Terasa, care acum se afla in incinta hotelului Caro, chiar pe malul lacului Tei, arata destul de banal, sunt doar cateva mese toate dispuse langa balustrada (calea ferata) pentru a putea trenuletele sa ajunga la ele. Fiecare masa poarta numele unei statii de tren de pe litoral, noi am stat la statiile Eforie Sud si Costinesti :).

Oferta (de baut) nu este prea bogata insa ai ce sa consumi, nu mori de sete mai ales ca si preturile sunt ok, cam cum e si prin Centrul Vechi. Terasa nu se adreseaza unui tip anume de consummatori insa nu cred ca ai sa vezi d-alde Dorobanti pe acolo.

Mie unul mi-a placut, m-a animat zarva facuta de trenulete si oricum vroiam demult sa ajung, inca de cand erau in Maior Coravu. Bine, la un moment dat m-a luat ameteala la cat m-am uitat dupa ele!

Asadar, cei care sunteti pasionati de trenulete sau vreti sa ajungeti intr-un loc mai altfel, linistit si departe de centrul orasului sau sunteti doar curiosi va sfatuiesc sa mergeti la “La Trenulete”, merita!

Chu, chuuu!

P.S. seara a continuat la Cocos pe terasa 🙂

Reclame

Un răspuns to “Chu, Chuuu!”

  1. Felicia Says:

    Wow,cat de dragut. Am sa trec pe acolo 😀 Mersi pt pont

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: