BiPiloniada 2008

 

Ajunsa la editia a–VI – a, BiPiloniada de anul acesta s-a desfasurat in perioada 18-20 Aprilie in orasul Targoviste.

BiPiloniada este o actiune cercetaseasca devenita deja traditie si este organizata de C.L. “Aventura” Gaesti in colaborare cu C.L. Alb Bucuresti. Actiunea s-a desfasurat sub forma unui concurs impartit pe 3 zile.

A fost prima editie care s-a tinut altundeva decat in Gaesti, dar tot pe meleaguri dambovitene. Editia de anul acesta a fost una cu totul speciala, mai ales prin prisma numarului mare de participanti prezenti, aproximativ 150 de cercetasi.

Am avut parte de o colaborare foarte buna cu autoritatile locale, dar si cu cei de la casa Casa Miani care ne-au gazduit pe perioada actiunii.

Activitatea a inceput vineri seara cu deschiderea oficiala si cateva jocuri de cunoastere si a continuat sambata dimineata cu ecologizarea unei zone din apropierea cetatii Targoviste. A urmat un Treasure Hunting prin oras avand ca obiective incluse in traseu Gradina Zoologica, Turnul Chindiei, Curtea Domneasca Targoviste dar si Parcul Chindia.

Pa langa Treasure Hunting sambata a mai avut loc si un Hike desfasurat in padurea de langa Manastirea Dealu, hike in care pariticipantii au trebuit sa dea dovada de multa iscusinta, curaj si bineinteles spirit de echipa.

Seara a avut loc un atelier de astronomie sustinut cu ajutorul “Societatea Romana Astronomica de Meteori Targoviste”.

Ziua de duminica a inceput cu un moment de imagine in parcul Chindia si a continuat cu premierea participantilor si festivitatea de incheiere.

Bucuria mea cea mai mare este ca, desi au fost la prima lor partcipare la un eveniment cercetasesc national, patrula de temerari Gippit (din centrul nostru, Alb Bucuresti) a reusit sa se claseze pe locul intai la general. Participarea centrului nostru la acesta editie a fost una numeroasa … peste 30 de participanti cu tot cu staff si lideri.

Si editia din acest an a fost una reusita cu atat mai mult cu cat numarul mare de participanti a fost o provocare pentru noi toti cei care am muncit pentru aceasta actinune.

 

Ne vedem la edita a – VII – a !!!

 

                    01

                    02

                    04

Mai multe poze din aceasta editie dar si din editiile trecute puteti gasi aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: